Barnehagen vår

Stortjernet barnehage

Indevidet i et fellesskap

Barnehagen vår

Stortjernet barnehage ligger i den østlige delen av Jevnaker kommune, rett ved kommunegrensa til Lunner kommune. Barnehagen består av to avdelinger. Trollstua med 24 plasser for barn i alderen 2 til 6 år. Marihønestua med 9 plasser for barn i alderen 1 - 3 år.

 

Vi ønsker å være en barnehage som kan gi et allsidig tilbud til barna både inne og ute. Vi har to flotte leirplasser som atkvit blir brukt 3 dager i uka. To av disse dagene har barna på storavdeling utedag fra kl 08.00 og frem til kl 16.00.

 

I løpet av et år ønsker vi å gi barna ulike musikalske og sanslige opplevelser knyttet til den norske kulturarven. Vi ønsker også ta noen reiser utenfor våre egne landegresner for å oppdage og erfare hvordan andre barn lever. Eventyr, fortellinger og teater brukes ofte som pedagogiske verktøy for å ta oss med på disse spennende reisene.

 

Mat har en viktig rolle her i barnehagen. Vi ønsker å gi barna gode matopplevelser, og derfor er hjemmelaget mat viktig for oss. Hver dag bakes det brød på begge avdelingene. På onsdagene blir det på storavdelingen servert hjemmelaget suppe og på fredagene har begge avdelingen varm mat.